Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud byste ji potkali na ulici, nejspíš ji přehlédnete, když ale na Nikol Kouklové zapracují profíci, stane se z nevýrazné holky z davu rajcovní zrzka.

Naposledy se Nikol předvedla v zářivém světle, když společně s dalšími kolegyněmi blogerkami fotila pod vedením fotografky Kateřiny Novotné lookbook šperků české značky bižuterie.

„Vizážistka, která se ujala make-upu, se na nás pěkně vyřádila. Každou z nás nalíčila jinak, než jsme zvyklé se líčit samy, takže jsme se téměř nepoznaly," znělo společné vyjádření blogerek. „Moc jsem si focení užila. Pracovně jsme se s Kačkou potkaly už podruhé a byla jsem opět nadšená z celkové profesionality týmu," dodala Kouklová, která chodí s hereckým kolegou Karlem Heřmánkem mladším.

Herečka, kterou si můžete pamatovat ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, oslňovala v odvážné róbě s výrazným výstřihem od Sandry Markové a šokovala snímkem s dravcem. Toho měla podle původního plánu sama držet v ruce, to se ale nakonec nedalo zrealizovat. „Byla to orlice. Strach jsem z ní neměla, ale byla tedy neuvěřitelně těžká. Popravdě jsem měla nakonec velké problémy udržet ji pouze na zápěstí," směje se Nikol a jedním dechem dodává: „Ale vyšlo to úžasně, jsou to jedny z mých nejlepších a nejoblíbenějších fotek."

Související témata:
Orlice

Reklama

Další články

Načítám