Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Markéta Divišová je pět měsíců od narození dcery Natálky štíhlejší, než byla před jejím početím. Pořádně je to vidět na fotkách z první dovolené po porodu, kterou Markéta s manželem a dcerou trávili v Lago Di Garda. Na snímcích je vidět, že Markétě dokáže muž v pohodě obejmout rukama pas.

Hlava rodiny Tomáš Fuxa naložil svá děvčata a vezl je autem více než 800 km. Natálka mimo jedné hodiny celou cestu prospala. Dovezl je na krásné místo na úpatí Italských Alp, které si vybrali pro stálé klima a příjemnou teplotu okolo šestadvaceti stupňů. Panuje tam prý sice podobné podnebí jako u moře, ale není tam takové horko a počasí je mnohem příjemnější.

"Během čtrnácti dnů naší dovolené jsme oslavili pětiměsíční narozeniny Natálky a rok výročí naší svatby. Procestovali jsme všechna důležitá města okolo jezera a shodli jsme se, že Garda patří mezi jedno z nejhezčích míst, kde jsme kdy společně byli,“ podělil se o dojmy z dovolené Tomáš.

Své zážitky má i Markéta: "Čtrnáct dnů jsem nemusela vařit, uklízet, po obědě jsem si chodila s Natálkou lehnout. To si doma absolutně nemohu dovolit. Vždy po snídani a odpoledne po spinkání jsme chodili na procházky a prošli všechna krásná místa kolem jezera," prohlašuje.

"Velkým zážitkem pro nás dospělé byla italská kuchyně. V restauraci nad jezerem, kam jsme pravidelně docházeli na večeře, jsme si pochutnávali na různých variacích těstovin. A Natálka, kterou pořád kojím, ochutnala i vyhlášené italské zmrzliny,“ řekla po návratu opálená Markéta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám