Hlavní obsah
Článek

Něco na té Mollie je... Minimálně pro Davida Gandyho (34). Populární anglický model, který by mohl ctitelky přehazovat vidlemi, musí mít pro sedmadvacetiletou zpěvačku Mollie King slabost. Po dvouleté pauze, kdy randila s někým jiným, jsou totiž znovu spolu.

Členka dívčí skupiny The Saturdays, která odstartovala kariéru před sedmi lety v talentové show X Factor, kde se představila ještě s původní kapelou Fallen Angelz, začala s Gandym randit v dubnu 2011. Do té doby prý políbila jen tři muže. Rozešli se ale po necelém roce. Jen dva měsíce nato přiznala krátký románek s princem Harrym. Rok a půl pak strávila ve vztahu ještě s americkým hudebním producentem Jordanem Omleym. S ním se přitom vedla za ruce ještě v polovině září.

Koncem měsíce už ale byla znovu spatřena s pohledným modelem, jak si dávají snídani na zahrádce jedné londýnské restaurace, čímž se vyrojily spekulace, že dvojice to dala znovu dohromady. To se potvrdilo tento týden, kdy se již neskrývali a ruku v ruce kráčeli ulicemi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám