Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na přelomu 80. a 90. let chlapecká kapela ovládla světové hitparády a její plakáty patřily k nejčastější výzdobě holčičích pokojíčků. Od časů, kdy kluci z New Kids on the Block zářili na hudební scéně, už ale uběhlo téměř 30 let.

Zdravé jádro populární kapely se sešlo v Los Angeles, kde pětice čtyřicátníků odhalila svou hvězdu na chodníku slávy, která dostala pořadové číslo 2530. Záhadou je, proč ke slavnostnímu aktu došlo až 20 let poté, co skupina ukončila kariéru a její sláva následně uvadla.

Pamětnice, které ujížděly na hitech Step by Step a Tonight, z nichž jsou dnes zasloužilé matky, by však nejspíš kolem svých dřívějších idolů prošly bez povšimnutí. Členové kapely překročili čtyřicítku a jejich tváře pokryly vrásky.

Potomci kluků z New Kids on the Block jsou dnes ve věku fanynek, které kdysi na koncertech chlapecké skupiny omdlévaly. Donnie Wahlberg (45), jehož slavný bratr Mark po odchodu z kapely uspěl jako herec, má jednadvacetiletého Xaviera a třináctiletého Elijaha.

Tři potomky si pořídil jeho kolega Joey McIntyre (41), který je otcem šestiletého Griffina, čtyřletého Rhyse a dvouleté Kiry. Danny Wood (45) má kromě dvaadvacetiletého Daniela i patnáctiletou dceru Vegu, jejíž o rok starší sestru Chance s exmanželkou adoptovali z Ruska. Bratři Knightovi se do otcovství příliš nehrnuli. Zatímco Jordan (44) má jen patnáctiletého syna Danteho, Jonathan (45) je bezdětný.

Reklama

Další články

Načítám