Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Devatenáctiletý Angličan Charlie Edgeworth se i v letních dnech pařil ve volných mikinách a svetrech, jen aby co nejvíc zamaskoval svůj obrovský tělesný komplex, který pro něj představoval hrudník. Zvýšená hladina ženských hormonů se totiž postarala o zvětšení prsní žlázy. Charlie měl tak výrazně větší prsa, než tomu u mladíků běžně bývá.

Jev známý jako gynekomastie není až tak výjimečný, ale převážně v období puberty může u chlapců představovat nejen kosmetický, ale i psychický problém. A Charlie by mohl vyprávět... Ve škole byl od spolužáků dlouhá léta šikanován a dostal bezpočet hanlivých přezdívek odvíjejících se od jeho hrudníku velikosti dvě. Prsa se mu údajně začala zvětšovat ve třinácti letech.

Nešťastník z Hastingsu ve Východním Sussexu, který po škole začal pracovat v call centru, se rozhodl udělat svému komplexu, kvůli němuž si ani nikdy nenašel partnerku, přítrž pomocí operace. Prostředky na zákrok, během nějž si nechal odstranit prsní tukovou tkáň, však neměl. Vyřešil to prodejem svého auta. Pár týdnů po operaci nosil ještě stahovací tílko a dnes už si zase konečně užívá slunečné léto jen v tričku i bez něj...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám