Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) přibrala osm kilogramů a nyní je ukáže v plavkách v Egyptě, kam vyrazila s týmem zpěváka Mariana Vojtka točit videoklip k jeho prvnímu singlu. Už nyní z toho má mindrák. "Potřebuju týden nejíst, abych dokázala zatáhnout břicho, protože teď vypadám jako těhotná," řekla Super.cz Eva.

Faraonovy pomsty se nebojí, naopak, dokonce ji prý uvítá. "Na letišti si už načepuju vodu z kohoutku. To by bylo, aby to nevyšlo," plánovala si. "Bojím se, že v Egyptě ještě přiberu, protože máme stravu all inclusive," upřesnila moderátorka.

S kily navíc bojuje a je rozhodnutá s nimi zatočit. "Nevyjdu do prvního patra bez toho, abych se nezadýchala. Začala jsem cvičit, zpevňovat. Ale když se doma svleču a podívám se do zrcadla, děkuju bohu, že už jsem vdaná," upřesňuje Eva, která se i s kily navíc stala tváří kosmetického salónu.

Její manžel je z bujných křivek nadšený. Eva je vyrovnaná a také se jí výrazně zvětšily vnady. "Manžel mě má nejradši spokojenou. Což je, když můžu sladké a jsem jemně nakynutá. Když hubnu, jsem nepříjemná a nervní. A konečně mám prsa. Je to dobrý, holky držej," dodala se smíchem Decastelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám