Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lejla Abbasová (44) umí překvapit. Věřili byste tomu, že tahle krásná mulatka chodí na solárko? Je to tak. Lejla se cítí málo tmavá, a proto se chodí dvakrát týdně opalovat.

"Chodím pravidelně. Mám celoživotní mindrák z toho, že nejsem moc tmavá. Normálně mám odstín o dva tóny světlejší. Tmavá pleť má sklony k tmavým flekům a jediný způsob, jak to maskovat, je make-up nebo se opálit. Na solárko chodím dvakrát týdně, pokud mi to čas dovolí," řekla Super.cz Lejla.

Jako mulatka měla od puberty problém s kosmetikou. Na otevření salónu v centru Prahy prozradila, že nebylo možné sehnat kvalitní make-up, který by ladil s její pletí. "Pamatuju si dobu, kdy jsem začala používat make-up, a byla tady jen jedna firma, která měla jediný odstín, a ten jsme museli používat všichni. Sami dobře víme, že i tmavá pleť má odstíny, ale my jsme měli krásný červeno-hnědý odstín úplně všichni," prozradila Lejla.

Situace se už výrazně změnila, ale některé problémy zůstaly. "Silonky a tělové spodní prádlo stále nekoupím. Pro to musím do zahraničí," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám