Hlavní obsah
Korzo
Článek

Manželství tanečníka Kevina Federlina (33) a zpěvačky Britney Spears (42) bylo sice krátké, ale i tak se na něm dá vydělat.

Kevinův dědeček Earl Story dal na stránky aukční síně eBay několik předmětů, které se vztahují k manželství jeho vnuka s někdejší popovou princeznou.

Mezi předměty, které nabízí, je pozvánka na Kevinovu svatbu s Britney. Její vyvolávací cena začíná na 1 000 dolarů (cca 16 000 Kč). Ke koupi je ale i například klobouk, který Kevin nosil na předávání cen, pozvánka na oslavu jednoho z dětí páru a 14 svatebních fotografií, z nichž některé prý nebyly nikdy publikovány.

Tanečníkův dědeček tvrdí, že věci prodává, aby si "přivydělal na penzi". U popisu prodávaných předmětů podle listu Daily Mail stojí: "Po nedávné smrti své ženy Betty je Earl ochoten těchto věcí se vzdát, když je může lépe ocenit nějaký sběratel."

Britney a Kevin se vzali v roce 2004 po pouhé tříměsíční známosti. Mají spolu dva syny (Seana Prestona a Jaydena Jamese) a po dvou letech se rozvedli. Federline, který se proslavil hlavně díky tomuto manželství, se od té doby dostává na stránky novin spíš jen proto, že vytrvale tloustne. Dědečkovi prý prodej schválil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám