Hlavní obsah
Článek

Určitě ten pocit dobře znáte. Celý týden se těšíte, až si o víkendu pořádně odpočinete a po jeho skončení jste ještě unavenější. Celkově dnešní společnost trápí nedostatek energie a už vůbec jí neprospívá, že dny jsou stále kratší. Důvodů, proč se cítíme stále unavení, je několik. Určitě za to může dnešní uspěchaná doba, kdy ráno běžíme do práce bez snídaně, v rychlém pracovním tempu spořádáme nezdravý oběd a po návratu domů jsme vysílení natolik, že nezvládneme víc než usednutí k televizi. A přitom si říkáme „už zítra začnu sportovat, jen v sobě najít trochu více energie!“ Řešení však konečně existuje a nese jméno nukleotidy!

Co jsou to nukleotidy a proč je naše tělo potřebuje?


Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nukleotidy jsou obsaženy v jádrech všech buněk a vznikají po rozštěpení nukleových kyselin. Jsou to základní stavební kameny nukleových kyselin DNA a RNA, které jsou nositelkami dědičných informací. Jsou rovněž součástí řady důležitých enzymů nezbytných pro nutriční a energetický metabolismus. Je známým faktem, že pro správnou výživu je potřeba tělu dodávat nízkomolekulární látky (vitamíny, minerální látky) a vysokomolekulární látky(sacharidy, proteiny) v adekvátním poměru. V různých obdobích (stárnutí, vyčerpání, onemocnění) jsou některé prvky upřednostňovány, či naopak omezovány. V těchto případech si tělo vyžaduje zvýšený přísun jiných nízkomolekulárních látek. Především právě nukleotidů.

Zvyšte svou imunitu díky extra porci energie s nukleotidy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Korelace mezi lidskou energií a vlivem na jeho imunitu je zcela jednoznačná. Tělo bez energie velice snadno podléhá návalům nejen fyzické a psychické únavy, ale také různých nemocí, které nestřeženou pevnost rády přepadnou. Na imunitu pak má zcela zřetelný vliv správná výživa. Příjmem doplňkových látek, zejména nukleotidů, můžeme narušit trojici faktorů, které negativně ovlivňují jak energii, tak imunitu. Jsou jimi vysoká pracovní angažovanost s velkým psychickým napětím, nedostatek volného času věnovaný aktivnímu pohybu a nezdravé stravovací návyky.

Dlouho přehlížené nukleotidy vydláždily cestu v boji proti únavě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nukleotidy se sice vyskytují v běžné stravě, ale jen v nepatrném množství. Řadu let se odborná veřejnost domnívala, že nukleotidy nehrají v lidském organismu žádnou klíčovou roli a že jejich obsah v těle není potřeba podrobovat rozsáhlejšímu zkoumání. Až v nedávné době se ukázalo, že jsou nukleotidy z mnoha důvodů nepostradatelnou nutriční složkou i díky tomu, že je organismus dokáže z potravy využít přímo. Jejich nedostatečný přísun pak může mít negativní vliv nejen na imunitní funkce, ale odráží se také ve funkci jaterní tkáně, srdce a střevního traktu. V takovýchto případech je pak dobré tělu dodávat potřebné nukleotidy jiným způsobem. Právě takovýmto řešením je doplněk stravy NUKE FORTE.

Hromada energie díky bleskovému přísunu nukleotidů z českého výrobku NUKE FORTE!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

NUKE FORTE je doplněk stravy pro všechny, kteří potřebují snížit míru únavy a vyčerpání. Obsahuje nukleotidy a komplex vitamínů řady B, které kromě jiného přispívají k normálnímu energetickému metabolismu. Vitamín C a zinek pak blahodárně ovlivňují funkci imunitního systému a posilují obranu buněk před oxidativním stresem. Jak vysoký obsah nukleotidů, tak i přesně doladěný obsah účinných látek se nejen stávají jedinečným řešením v boji proti věčné únavě, ale také představují skvělé preventivní řešení pro celkové posílení organismu! Koupit za zaváděcí cenu 699 Kč ještě dnes!

Získejte ještě více energie a posilte svou imunitu díky speciální akci na dopravu ZDARMA!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Doplněk stravy NUKE FORTE si mohou pořídit nejen aktivní lidé, ale obecně všichni ti, kteří bojují s nedostatkem energie. Právě teď můžete koupit NUKE FORTE za jedinečnou zaváděcí cenu 699 Kč nebo při koupi více kusů získat nárok na dopravu zdarma. Dobijte své baterky ještě dnes s jedinečným přípravkem NUKE FORTE.

Další články

Načítám