Hlavní obsah
Článek

Má tak zdevastované tělo, že je s podivem, že není na vozíku! Když se zpěvák Daniel Landa (55) v červnu vrhnul do ringu a zápasil s profesionálním thajským boxerem Rikuem Immonenem, spousta lidí si myslela, že se zbláznil. On se přitom jen rozhodl posunout někam dál, zbořit hranice svého strachu a potvrdit si, že hodně bloků si člověk vytváří jen v hlavě. Po čtyřech měsících nyní ve videu, které režíroval Filip Renč, ukázal průběh zápasu i s drsnými záběry z šití rozseklé hlavy. Podívejte se na ukázku, v níž třeba doktor nechápe, že do ringu vůbec šel!

„Když jsem se dozvěděl jeho zdravotní trable, problémy s krční páteří, plotýnkou, s ramenem, natržený sval, koleno, natržený meniskus, poškozený vaz, tak v první chvíli jsem se zděsil, jestli jeho tělo vydrží patnáct vteřin v ringu,“ říká MUDr. Miloš Barna.

Landa nakonec vydržel do třetího kola. A svého soupeře překvapil. „Nikdy bych nevěřil, že se někdo, kdo nikdy profesionálně nebojoval, dokáže za pouhých pět měsíců takto připravit. Když zápas začal, tak jsem si myslel, že si s ním trochu pohraju, jenže to jsem se spletl. Kdybych do posledního kola nešel na sto procent, tak bych prohrál,“ uvedl krátce po zápase druhému dílu Landovy Mystery show unavený Immonen.

Ve videu, které je v kompletní verzi k vidění na Landových oficiálních stánkách, zpěvák konečně také dopodrobna vysvětluje, jak je to s mentálním koučinkem, který provozuje. A láká na své podzimní Žito Tour 2014, po kterém má příští rok přijít největší koncert pro sto tisíc fanoušků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám