Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Blonďatá reportérka VIP zpráv Adéla Jandová, která si ještě před nedávnem připadala tlustá a musely jí pomáhat elektrošoky (i když na tom minimu tuku z ní byste neusmažili snad ani blechu), nečekaně končí v televizi! V bulvárním pořadu Primy působila od začátku a často natáčela reportáže s celebritami. Tomu je teď konec.

„Už od dětství jsem snila o tom, že natrvalo zakotvím ve Spojených státech. Tehdy se tomu rodiče smáli, ale i když to ve mně uzrávalo delší dobu, po nedávné dovolené v USA jsem se nadobro rozhodla,“ řekla Super.cz krásná holčina, která se za oceánem zakoukala i do jednoho chlapce. Teď bude mít dostatek času ho poznat blíž.

Ta už ve své zaslíbené zemi dva roky žila, tentokrát se tam vážně asi odstěhuje nastálo. „Letenku mám na listopad,“ říká lakonicky.

Opouští tak i vysněnou práci reportérky, která ji od dětství, kvůli profesi maminky (televizní scenáristka a také reportérka), tolik fascinovala a díky přátelským vztahům s VIP osobnostmi se jí mohla věnovat slušnou řádku let.

Reklama

Další články

Načítám