Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvacet let prožívala Regina Rázlová (76) dobu temna, nyní je jí všude plno. Dáma, která v sedmdesátých a osmdesátých letech byla sexsymbolem své generace, přijímá nejrůznější pracovní nabídky.

Jednou z posledních, kterou Rázlová přijala, bylo vystoupení na koncertu Královny popu. Herečka zde uvede blok Pocta legendám In Memoriam, a připomene tak zesnulé umělce, jako jsou Karel Svoboda, Pavel Bobek, Karel Kryl nebo Iveta Bartošová. Rázlová nepodceňuje přípravy na tuto akci, a jelikož se velký galavečer blíží, tak za pomoci stylistky Evy Svobodové vybírá vhodnou toaletu. My jsme byli u toho, když si herečka vybírala vhodný outfit z několika připravených variant.

„Zásadní požadavek je, aby mi to slušelo. Tím je řečeno všechno. Důvěřuji tomu, že ten, kdo se mnou přichází spolupracovat, své práci rozumí, a když se na mě podívá a uvidí, jak jsem velká, tlustá a stará, tak mi nepřinese papouškové barvy," svěřila se nám během rozhovoru paní Regina.

V soukromí Rázlová pomoc stylisty nevyužívá, její šatník ale přece jen prochází selekcí. S tvorbou správného outfitu jí pomáhají její vnučky. „Moje vnučky jsou přesvědčený, že to flákám," říká Rázlová a dále uvedla: „Je moc zajímavé, když tahle dospívající děvčátka se vrhnou do šatníku a všechno na mě navěsí v úplně jiném pořadí.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám