Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Tereza Kerndlová (37) žije s přítelem Reném už deset let. Teprve loni ale své partnerství slavnostně potvrdili manželským slibem. Do Kerndlové, která neustále tvrdí, jak je i po letech zamilovaná a šťastná, se v zábavném pořadu Muži proti ženám s gustem pustily moderátorky Tereza Kostková (47) s Laďkou Něrgešovou (38).

„Už jsi ztratila nějaký ten ideál?“ pustila se bez okolků do zaražené Kerndlové Kostková, které zdatně sekundovala Něrgešová. „Neztratila, ono je důležitý si vzít toho správného chlapa. My jsme spolu deset roků, to je stejné jako manželství,“ snažila se oponovat Kerndlová, z níž si Něrgešová coby zkušená manželka neustále utahovala.

„Možná bychom jí měly poradit, že s dítětem se nám trošku mění vztahy, ne?“ pokračovala v rýpání moderátorka VIP zpráv. Zaražená Kerndlová, jež zatím dítě s manželem neplánuje, se už nezmohla ani na slovo a zastat se jí nakonec musela dosud mlčící Mahulena Bočanová (57). „Prosím vás, neberte té holce ideály, je mladá, krásná, šťastná,“ zastávala se zaražené zpěvačky Mahulena, které už jedno manželství nevyšlo. Na jadrnou slovní přestřelku se podívejte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám