Hlavní obsah
Famous
Článek

Ačkoli měla neustále při ruce lékaře, sama ve velkém Kensingtonském paláci se Kate Middleton (32) necítila dobře. Když je člověku nejhůř a většinu dne prozvrací, hledá místo, kde je mu nejpříjemněji – doma u rodičů. A tak se vévodkyně z Cambridge vrátila k neurozeným kořenům a přestěhovala se na pár dní k matce a otci.

Dvaatřicetiletá manželka prince Williama je těhotná podruhé. A opět trpí silnou ranní nevolností, která některé matky v rané fázi těhotenství postihuje. Hyperemesis gravidarum má tak závažné symptomy, že se Kate rozhodla přesunout k rodičům do Bucklebury, kde vyrůstala. Tam, ve známém prostředí, s nevolností bojuje.

„Když jste nemocní, místo, kde se cítíte nejpohodlněji, je doma u mámy, ne? Když je tam, může Kate jen odpočívat a sedět na gauči a nemusí se starat o všechen personál a další záležitosti, které se k paláci plnému pokojů pojí,“ uvedla kamarádka vévodkyně v rozhovoru pro magazín People.

Kate má k vlastní matce Carole velmi blízko, ta jí jako babička pomáhá také s péčí o prvorozeného vnuka, prince George.

Vévodkyně z Cambridge také zrušila všechny veřejné závazky a od chvíle, kdy její oficiální mluvčí oznámil, že trpí hyperemesis gravidarum, ji nikdo neviděl na veřejnosti. Podle lékařů ji však nepříjemné symptomy mohou trápit až šestnáct týdnů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám