Hlavní obsah
Článek

Hudební producent Nick Cannon udělal za manželstvím s popovou divou Mariah Carey (54) tlustou čáru. Novým tetováním dal světu jasně najevo, že jejich vztah už patří do minulosti.

Slavná zpěvačka se dříve prezentovala jako šťastná maminka tříletých dvojčat Monroe a Morrocana, s nimiž ráda po boku svého manžela pózovala při nejrůznějších rodinných oslavách. V srpnu se ale objevily překvapivé informace o tom, že Carey a Cannon už spolu nežijí a chystají rozvod. Manželé se na toto téma sice oficiálně nikdy nevyjádřili, ale Nick ukázal svůj názor i beze slov.

Jeho záda totiž zdobilo tetování se jménem Mariah, čímž své manželce vyjádřil celoživotní lásku. Ta ovšem šest let po svatbě vyprchala, zatímco trvalá ozdoba na Cannonových zádech zůstala. Manžel slavné zpěvačky se s tím ale vypořádal po svém, a tělo si nechal pokrýt obřím tetováním ukřižovaného Ježíše. Vztah Nicka a Mariah je tak nenávratně pohřben.

Zpěvačka však rozchod nese podstatně hůře, což se projevuje nejen na její kynoucí postavě, ale také na výkonu. Na posledním koncertu podala tak tragický výkon, že jí fanoušci doporučují skončit s hudební kariérou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám