Hlavní obsah
Článek

Finalistka České Miss 2009 Leona Grešáková (28) se více než svou účastí v klání krásy proslavila pomatenou jízdou na koni s křížem v ruce kolem sochy svatého Václava v Praze. Po této spanilé jízdě byla hospitalizována na psychiatrii.

Poté, co byla v pořádku propuštěna, o ní v Česku nebylo dlouho slyšet, protože se modelingu věnovala převážně v zahraničí. Až před čtyřmi lety o sobě dala vědět znovu v České Miss, když se podílela na návrzích extravagantních modelů, a později zazářila na několika módních přehlídkách.

Naposledy se pak společně s Terezou Chlebovskou, Táňou Šedivou a dalšími modelkami podílela na vzniku svůdných fotografií, které vznikaly v rámci fotokolekce nesoucí název Esence.

Pod taktovkou fotografky Lenky Hatašové pózovala krásná Leona Grešáková ve slunném Toskánsku, kde skvěle vynikly její ženské přednosti.

Výsledkem focení jsou smyslné umělecké snímky zobrazující něžné pojetí ženské krásy. Během focení se Leona oblékla do krásných modelů mladých módních návrhářů Martiny Laňkové a Vladimíra Staňka.

Reklama

Další články

Načítám