Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Říká se, že muži stárnou jako víno, ale tato čtveřice neměla to štěstí. Alespoň, co se vzezření týče, mají tyto bývalé herecké idoly to nejlepší za sebou. Společným jmenovatelem úbytku jejich charizmatu je přitom nadváha. Podívejte se s námi na sestavu filmových i seriálových známých tváří, které s přibývajícím věkem popustily uzdu svému apetitu.

Čtyřiapadesátiletý Val Kilmer je dodnes velmi aktivní, co se herectví a dabingu týče, ale největší slávu zažil se svými snímky Skutečný génius, Přísně tajné!, Batman navždy, Top Gun nebo hlavní rolí Jima Morrisona ve filmu Olivera Stona The Doors.

O dekádu starší americký herec Richard Dean Anderson je vám možná podle jména neznámý, ale vyznavači akčních seriálů nejspíš vědí. Anderson ztvárnil tajného agenta Agnuse Macgyvera ve stejnojmenném seriálu. Hrál rovněž v nekonečném seriálu General Hospital.

Shodit pár kilo by prospělo i pětačtyřicetiletému Brendanu Fraserovi, který v roce 1997 ztvárnil hlavní postavu ve filmu Král džungle. Jako přihlouplý Tarzan dokázal nejen pobavit, ale svalnatou postavou i polahodit ženskému oku. Mistra převážně komediálních rolí si určitě pamatujete ještě z Mumie, Smlouvy s ďáblem či z Dožeň, co se dá.

Do kategorie krasavců sice poslední jmenovaný zrovna nespadá, přesto o ženy (a v mládí ani o muže) nikdy nouzi neměl. Francouzský šarm zde zastupuje Gérard Depardieu, který své prostorově výrazné tělo po vzoru filmové postavy Obelixe předvedl tento týden během natáčení v Kalifornii.

Reklama

Další články

Načítám