Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo by si z generace, kdy na televizních obrazovkách běžela Pobřežní hlídka, nepamatoval roztomilou Summer Quinn? Drobná blondýnka s mikádem byla sice mezi vnadnými záchranářkami Pamelou Anderson nebo Carmen Electrou možná malinko upozaděna, ale přesto pro ni tato postava znamenala životní roli. O jejích váhových výkyvech jsme sice již psali, ale jak se zdá, snaha o štíhlé křivky se znovu míjí účinkem.

A to už to s herečkou vypadalo loni tak nadějně. Po nelichotivých fotografiích v médiích z jejího těhotenského a poporodního období se Nicole dala na cvičení a běh. Výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat a Eggert se loni při natáčení televizního pořadu Celebrity Diving znovu mohla s klidem vysvléct do bikin. Jenže se znovu potvrdilo, že zhubnout je jen část úspěchu.

Dvojnásobná maminka dcer Dilyn a Keegan se navíc znovu vrhla do práce v nečekaném oboru. Začala jezdit s náklaďákem se zmrzlinou. Zájemcům o studené osvěžení tak skrz malé okénko prodává kopečkovou pochoutku i verzi ‚na klacku‘. V minulosti přitom její pokusy o podnikání nevycházely a ona loni vyhlásila už třetí bankrot, tak jí držme palce, ať to tentokrát vyjde lépe.

Reklama

Další články

Načítám