Hlavní obsah
Článek

Nemáme sice nouzi o úspěšné tenistky, bohužel ale mezi naší ženskou tenisovou špičkou není žádná z hráček, která by mohla konkurovat kráse a sex-appealu slovenské hráčky Dominiky Cibulkové.

Své půvaby a živočišnost předvedla jedna z nejúspěšnějších slovenských tenisových hráček nedávno v pořadu Show Jana Krause. Pokud byste čekali, že aktuální tenisová dvanáctka vyrazila do Divadla Archa v asexuálním sportovním úboru, tak jste na omylu. Zdánlivě jednoduché černé šaty po bližším ohledání vynikaly dlouhými ramínky v podobě zlatých řetízků.

Dominika šaty sladila s výraznými lodičkami Christian Louboutin. Pořizovací cena těchto botiček s rozpoznatelnou rudou podrážkou se může vyšplhat až na pětadvacet tisíc. Když se krásná blondýna posadila do červené sedačky, tak nebylo možné si výrazných bot nevšimnout. Lodičky, které si profesionální sportovkyně přivezla z New Yorku, vynikaly materiálem, neboť jsou tvořené kůží a transparentním PVC zdobeným zlatými nýtky.

Snad jedinou vadou na kráse bylo, že hráčka se pod rozzářenými reflektory potila a viditelně se jí roztékal make-up. Na její obranu je ale dlužno dodat, že Dominika aspoň měla profesionální líčení. To například její česká kolegyně Petra Kvitová, která často budí rozpaky svým buranským smyslem pro módu, by klidně přišla bez stopy líčidel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám