Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Yvetta Blanarovičová (60) zraje jako kvalitní červené víno. I poté, co překročila padesátku, patří bezesporu k našim nejatraktivnějším zpěvačkám.

Ona sama se proto vůbec nemusí bát, když sem tam odhalí něco, co by jinému oku mělo za normálních okolností zůstat skryto. Naposledy provokovala všechny příslušníky silnějšího pohlaví v šatech, pod něž si nevzala podprsenku.

Všem se tak naskytl pohled na její bradavky. Nestárnoucí zpěvačka a oblíbená představitelka čarodějnic a pohádkových čertíků je v posledních týdnech pořád v jednom kole.

„Můj život je o změnách, těším se na všechno nové. Odjíždím pracovně na Slovensko, zpívat a moderovat. Včera jsem ve studiu dotočila píseň V zahradách, kterou uslyšíte v brzké době. Příští týden návrat ze Slovenska a příprava na Galakoncert La Sophia,“ napsala na sociální síti vytížená Blanarovičová. Fanoušci se tak mají opět na co těšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám