Hlavní obsah
Článek

Už nějaký ten pátek se jedna česká dáma středního věku potýká s pozoruhodným problémem. Je totiž téměř dokonalou dvojnicí hollywoodské herečky Meryl Streep (74). Když si vyjde v Praze na procházku, způsobí nemalý rozruch a musí odmítat žádosti o autogramy. Je to prokletí, nebo pocta?

„To, že jsem podobná Meryl Streep, slýchám už od dívčích let,“ prozradila česká dvojnice. Tu si kolikrát především zahraniční turisté fotí jako o závod a doma se pak patrně chlubí tím, jaký úlovek ve stověžaté Praze získali.

Dáma se přihlásila do soutěže Hledáme dvojníky hvězd muzikálu Mamma Mia! a kromě ní se do souboje o vítěze dostalo dalších pár kvalitních kousků, lidí, kteří jako by z oka vypadli některé z českých hvězd muzikálu. Výběr ale není uzavřen, končí desátého října.

Vítěz, který se může přihlásit sám nebo jej do soutěže může dostat někdo z jeho okolí, prý získá nejen lupeny na muzikál, ale dostane se i do zákulisí, setká se s „originálem“ (v případě českých hvězd, Meryl asi do Prahy kvůli tomu nepřijede) a půjde i na romantickou večeři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám