Hlavní obsah
Článek

Ať se vám to líbí, nebo ne, konec roku se nezadržitelně blíží. Už jste na příchod nové sezóny připraveni? Víte, jaké trendy ovládnou rok 2015? My ano!

Jaké jsou interiérové trendy pro rok 2015?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na své si přijdou hlavně milovníci přepychu a originality. Ale ani zastánci minimalismu a čistých linií nepřijdou zkrátka. Stejně jako letos bude i příští rok ve středu zájmu bavlněný satén. Tento luxusní materiál nabízí kromě skvělých termoregulačních vlastností také okouzlující vzhled. Rok 2015 bude patřit především luxusním materiálům a neotřelým vzorům. Podívejte se s námi na nejvýraznější trendy nadcházející sezóny.

Kombinace teplých a chladných barev…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

… působí odvážně a rozhodně vás nebude nudit. Hnědá, bílá a světle tyrkysová barva společně tvoří neotřelou barevnou kombinaci, která vnese teplo i do vašeho domova. Povlečení Mint Chocolate vás navíc okouzlí neobyčejným ornamentálním motivem, který potěší i náročné oko. Tento luxusní kousek je navíc vyroben z bavlněného saténu a kromě krásného vzhledu nabízí hebkost a jemnost. Co mu říkáte?

Nečekané extravagantní motivy…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

…oživí každý interiér. Pokud sledujete módní trendy a rádi se necháte inspirovat stylovými novinkami, tento styl je pro vás jako dělaný. Elegantní barevná kombinace černé, šedé a výrazné fuchsiové na modrém podkladu působí netradičně a společně s výrazným módním vzorem tvoří silné duo, které ozvláštní každou místnost. Povlečení Melodie z bavlněného saténu si vás získá svou nepřekonatelnou hebkostí a přepychovým vzhledem.

Rozkvetlá louka…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

…může být i u vás doma! Výrazné barvy. Velké květy a čistě bílý podklad rozzáří každou místnost a vnesou do ní pohodu a radost. Rozkvetlé povlečení Fancy potěší nejen zaryté romantiky, ale udělá radost každému, kdo touží po něžném a přesto výrazném interiéru. Podlehněte módnímu květinovému trendu a usínejte každý den na rozkvetlé louce!

Elegantní minimalismus…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

…se hodí do každého interiéru. Teplé harmonické odstíny béžové a smetanové podtrhnou osobitý styl vašeho domova a nechají vyniknout krásu ložnice. Pokud toužíte po trendy ložnici, ale výrazné vzory a barvy nejsou nic pro vás, povlečení Comento je pro vás jako dělané. Vpusťte do své ložnice pohodu a harmonii!

Další články

Načítám