Hlavní obsah
Článek

V listopadu to bude třicet let, co se do pražského bytu Evy Pilarové (†80) na Břevnově nastěhoval chlapík, kterého teď zná celý český šoubyznys. Královna českého swingu bez něj ve společnosti neudělá ránu. A ani doma. To on je kuchtičkou, udržuje domácí pohodu, o Evu se stará ve všech směrech. Super.cz dvojici vyzpovídal a zjistil, jak to mezi sebou mají!

Pokud se někdy ocitnete v blízkosti manžela Evy Pilarové Honzy Kolomazníka a nestane se vám, že vás během pěti minut alespoň třikrát rozesměje, buď vás podrazil dvojník, nebo se jen zkrátka zapomněl dostatečně „nažrat“ a nemá náladu. Honza je šoumen, v jeho společnosti se nikdy nikdo nenudí, a není divu, že jedna z nejoblíbenějších českých zpěvaček ho odmítá vyměnit za jiného. Má od něj dokonalý servis. A naopak.

„Paní domu jsem opravdu já. Vařím jednou za týden, to stačí,“ vtipkuje Kolomazník, samozřejmě ale kuchtí mnohem častěji. Manželku si však nevykrmil, spíš jemu chutná možná trochu víc, než je zdrávo.

„Letos, když to všechno dobře dopadne, spolu 24. listopadu budeme třicet let. A víte, že mě štve jen tím, že mě ničím neštve? Moc mi pomáhal, když jsem hodně onemocněla. Staral se o mě jako matka Tereza. Měla jsem mu co oplácet, když onemocněl on sám. Snažila jsem se, a myslím, že se mi to povedlo. Byl tvrdohlavý, všechno chtěl dělat sám, přitom to nešlo. Padaly mu berle, kocour z toho byl v amoku. Hrozné věci se děly! Jak vidíte, teď už stojí, je trošku umělý, ale chodí,“ dodala láskyplně Pilarová na křtu kalendářů Aleše Cibulky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám