Hlavní obsah
Článek

Je hezký, charizmatický, skromný a má velké srdce i šlechtický původ. Ale máte smůlu, milé dámy. Sedmatřicetiletý René Václav Strouhal, kterého si můžete snadno splést s modelem, je katolický kněz z Moutnic u Brna, kde se pilně věnuje bohulibým činnostem a ovečkám ve své farnosti. Mezi svými přáteli má řadu celebrit, kterým dělá důvěrníka. A některé z nich mu to splácí po svém a pravidelně mu pomáhají.

„René je neuvěřitelně okouzlující, milý, pokorný a vzácný člověk. Má něco, čemu se říká lidskost. Člověk u něj najde pochopení, a přitom umí věci, ať už náboženské nebo světské, vysvětlit nesmírně zajímavě a nenásilně. Má velké srdce, a proto jsme se rozhodli s Evičkou podporovat jeho aktivity. Je to pro nás čest,“ prozradil Super.cz herec Jan Přeučil.

Ten společně s Evou Hruškovou, Hanou Holišovou, Jitkou Válkovou nebo Martinem Maxou vyrazí už 18. října do Moutic, kde René pořádá velký benefiční program, jehož výtěžek půjde na stavbu charitního centra a stavbu kaple Nesvačilka.

Známé osobnosti podléhají osobnímu šarmu sympatického velebníčka zřejmě úplně automaticky. „Já sám nevyhledávám schůzky se slavnými lidmi, ale pokud jsem představen nebo mne sami vyhledají, jsem rád, protože evangelizace i mezi umělci má smysl. Jsou to křehké duše, které často potřebují byť jen obyčejnou radu nebo milé slovo. Jsem tu pro každého bez rozdílu,“ prozradil René Václav Strouhal, jemuž počet příznivců na sociálních sítích stoupá každým dnem. Ale divíte se?

Reklama

Další články

Načítám