Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Fanoušci Miriam Hejlové, strachujte se! Hana Maciuchová (†75) stojí před velmi těžkým rozhodnutím, které možná (zatím vůbec není nic jisté) nepotěší televizní diváky, kteří si oblíbili její přísnou, ale spravedlivou profesorku z nekonečného seriálu Ulice. Ten už herečka, která za roli dostala několik TýTý, jednou na rok opustila, aby se naplno mohla věnovat divadlu. A nyní se rozhoduje o tom, zda svůj „trik“ zopakuje, oželí některé divadelní projekty nebo rovnou z Ulice navždy odejde!

„Dostala jsem spoustu nabídek z divadelního prostředí. Velmi zajímavé tituly! A znovu budu muset zvažovat svůj čas, který chci věnovat divadlům a zároveň práci pro televizi,“ řekla Super.cz národem oblíbená herečka.

Jestli v případě, že na náročné divadelní projekty přeci jen kývne a minimálně v určitém období nebude mít na televizi vůbec čas, opět pošle Hejlovou na dovolenou, aby se později velkolepě vrátila, nebo ji rovnou „pohřbí“, nedokáže zatím říci. „To je zatím velký otazník, nevím,“ nechává všechny varianty otevřené.

A co Miriam Hejlovou čeká v nejbližším období? „Tak ráda bych vám to řekla, ale sama to nevím. Teď má blízkého přítele, ale ty peripetie okolo toho budou, myslím, dost zvláštní,“ naznačila záhadně Hana Maciuchová na křtu televizních kalendářů Aleše Cibulky, kterému coby hlavní kmotra pomohla dílka uvést na veřejnost.

Reklama

Další články

Načítám