Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Málokterá celebrita se přizná k zákroku estetické či plastické chirurgie. Alice Bendová (50) s tím ale nemá problém a na svém příkladu chce prezentovat, že by o své tělo měly ženy v rozumné míře pečovat, a to nejen v oblasti sportu a zdravého životního stylu. Herečka už byla na aplikaci botoxu, podstoupila plazma terapii krku a má za sebou i operaci spodních víček.

My jsme byli u toho, když jedné z hvězd seriálu Svatby v Benátkách implantovali do čela speciální nitky. Tato technika se většinou využívá k posunutí kůže na původní místo a je takovou méně invazivní alternativou liftingu. To ale nebyl případ Bendové, u které se jednalo o preventivní zpevnění svrchní vrstvy a dotvoření elasticity pokožky.

„Mám respekt, ale vzhledem k tomu, že na kliniku docházím třetím rokem, tak se nebojím ani vpichu," svěřila se nám Alice se svými pocity těsně před zákrokem. Jelikož už ale má něco podobného za sebou, tak si nenaordinovala klid, ale krátce po aplikaci nití měla v plánu vyrazit s dětmi na fotbal a kickbox.

Co se týká procedur antiagingové medicíny, tak už toho má Alice za sebou poměrně hodně. Herečka se ale těší z toho, že po každém zákroku vypadá přirozeně. „Kdyby se o tom nepsalo, tak si myslím, že se to na mně nepozná," dodává s úsměvem Alice Bendová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám