Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že půvabná Monika Sommerová nezůstane se svým přítelem, i když spolu plánovali svatbu, jsme byli přesvědčeni již na premiéře Fantoma opery, kam se na ni Jiří nepřišel ani podívat. A měli jsme pravdu. Brunetka již tehdy nevěděla, kde partner vlastně je, a teď podle našich informací opustila i společný byt.

"Jsme spolu i nejsme, je to složitější. Moc bych se k tomu nechtěla vyjadřovat," připustila s tím, že váhá, jestli partnera opravdu definitivně opustí. Do delších rozborů situace se ale pouštět nechtěla a my ji také nechtěli trápit.

Tak jsme se raději bavili o jiném muži. S kolegou z Fantoma Jakubem Hübnerem totiž natočila společný duet s názvem Osud, který už je ke zhlédnutí na internetu. "Byla to spíš taková legrace, Kuba je jenom můj kamarád a je to takové krásné. Poslechněte si to," vybízí Monika.

Ta už si ve Fantomovi opery v GoJa Music Hall svoji roli Christine zahrála desetkrát a tento víkend ji čekají dvojitá představení, takže se po neplacených zkouškách konečně může těšit na pořádný honorář. "A to se opravdu těším. Nutně potřebuju nakupovat, protože jsem při zkoušení zhubla tak, že na mně všechno plandá. Jako první budou na řadě kalhoty," svěřila.

Reklama

Další články

Načítám