Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěváka Mariana Vojtka (51) jsme tentokrát potkali na oslavě jeho producenta Františka Janečka (79), s jehož dcerou střídavě chodí a nechodí, podle toho, v jaké je jejich vztah fázi. Na vztahu obou mužů, z nichž starší produkuje Fantoma opery a mladší v něm ztvárňuje titulní roli, to ale nic nemění. "Zrovna jsme si spolu dali na oslavě panáka," ujistil Super.cz Marian.

Toho ovšem tento víkend diváci ve Fantomovi v GoJa Music Hall neuvidí, protože odlétá natáčet videoklip ke své nové písni Není přístupná do Egypta. Zastoupí ho Radim Schwab. A protože víme, že se do něj Marian snažil zhubnout, nechali jsme si ukázat, jak pokročil. A on nám na kameru ukázal, jak se mu podařilo zbavit se břicha.

"Já jsem ale hubnul už při zkouškách Fantoma. Když mi kostýmní výtvarník Roman Šolc naměřil míry na kostýmy, tak jsem mu řekl, ať aspoň dva centimetry ubere, že to do premiéry zvládnu. Několikrát mi nedůvěřivě telefonoval, ale opravdu se mi to povedlo. A teď na mně kostým naopak trošku plandá. Ale to naženu svaly," slibuje Vojtko.

Chystá se snad klip s krásnou modelkou Renatou Langmannovou (37) natáčet v plavkách? "Myslím, že by se to k textu písně ani nehodilo. Budu spíš za rozevlátého básníka a doufám, že to s produkcí uhraju na rozepnutou košili a budou vidět nanejvýš prsa nebo spíš jen jedno," smál se Vojtko.

Reklama

Další články

Načítám