Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Bohuš Matuš (50) si může oddechnout. Po třech letech od nařčení, že měl více než blízké vztahy s podivínkou Barborou Škrlovou z kuřimské kauzy týrání dětí, se konečně dočkal satisfakce. "Škrlová se mi písemně omluvila. Jsem rád, že je to za mnou, protože kvůli spojování s touhle osobou jsem přišel o spoustu zakázek a zažil hodně nepříjemných věcí," potvrdil Super.cz Matuš.

Barbora Škrlová, která si nyní odpykává pětiletý trest za to, že jedno z týraných dětí topila ve vodě, v dopise píše, že nikdy s Matušem nežila. "Panu Bohumilu Matušovi se omlouvám za to, že během soudního přelíčení, týkajícího se mé osoby, byly zřejmě vyřčeny a následně v médiích veřejně propírány nepravdivé informace o tom, že jsem v minulosti žila nebo měla vztah s panem Matušem. Prohlašuji, že jsem se zpěvákem Bohušem Matušem nikdy žádný intimní vztah neměla a nikdy jsem s ním nežila, pouze jsem se s ním krátkodobě setkala a to v době, kdy pan Matuš nebyl dosud veřejně známou osobou," prohlašuje Škrlová a tvrdí, že to stejné přitom řekla i u psychologického vyšetření, z něhož pak lékařka informace dezinterpretovala a uvedla je u soudu.

"Se Škrlovou jsem se pravděpodobně před lety potkal v pěveckém sboru Kampanela, se kterým jsem zpíval patnáct let. To je vše, nic víc," dodal Matuš, který se kromě omluvy od Škrlové může radovat i z nové desky Kat Mydlář a písně o lásce. Tu pokřtil na jublilejní šedesáté Loutkařské Chrudimi. "Cédéčko obsahuje zbrusu nový duet s Leonou Šenkovou Za tebou kráčím, známý hit Queen Love of My Life. A coby Kat Mydlář zpívám song Právo mám. Desku se sedmi písničkami mi pokřtila Uršula Kluková," pochlubil se na závěr Matuš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám