Hlavní obsah
Článek

Podruhé těhotná vévodkyně Kate je miláčkem Velké Británie a její úsměv i elegantní módní styl si zamilovali lidé po celém světě. Ve Švédsku má ale velmi silnou konkurenci.

Švédský princ Carl Philip si za partnerku vybral bývalou modelku Sofii Hellqvist, která má potenciál v aristokratických kruzích zazářit přinejmenším stejně jako vévodkyně z Cambridge. Když Carl Philip letos v červnu svou krásnou přítelkyni požádal o ruku, Švédskem proběhla podobná vlna nadšení, jaká loni zachvátila Velkou Británii poté, co Kate porodila malého George.

Manželka prince Williama se nejspíš v budoucnu bude se Sofií dělit o mediální pozornost. Sofia s Carlem Philipem totiž tvoří krásný pár a jejich svatba bude událostí, která zajisté přesáhne hranice Švédského království.

Na oficiálních portrétech Sofia a Carl Philip působí jako pár z katalogu. Snoubenka švédského prince zvolila šaty v barvě královské modři, již si oblíbila i Kate. Obě ženy navíc spojuje i stejný účes, takže se logicky nabízí jejich srovnání. Zatímco Švédsko vzhlíží k modelce, Velká Británie našla novodobý národní symbol v obyčejné holce z lidu.

Komu to v modrých šatech sluší více?
vévodkyni Kate
67,4 %
Sofii Hellqvist
32,6 %
Celkem hlasovalo 53884 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám