Hlavní obsah
Článek

Britská modelka Danielle Lloyd (30) si i po třech dětech udržuje výstavní figuru. Atraktivní kráska patří na britských ostrovech k obletovaným celebritám. A nejinak tomu bylo i na předávání cen Pride Of Britain Awards 2014, kde okouzlila na červeném koberci v šatech s odhalenými sexy zády, na nichž se jí vyjímalo svůdné tetování.

K tomu, aby se z Danielle Lloyd stala žádaná modelka, přitom stačilo tak málo. Nejprve vyhrála Miss Anglie a o dva roky později se už honosila titulem královny krásy Velké Británie. Od té doby dostávala jednu nabídku na lechtivé focení za druhou a ozdobila titulky všech dostupných pánských magazínů.

Půvabná kráska si slávu zajistila samozřejmě také opakovaným zvětšováním ňader (dotáhla to až na velikost pět, aby si prsa později opět zmenšila) a aférkami s fotbalisty, kteří byli z missky, jež se několikrát nechala nafotit úplně nahá, celí paf.

Po několika milostných aférkách zakotvila v náruči fotbalisty Jamieho O´Hary, který si o tom, jaká je Danielle v posteli, vyslechnul jistě řadu poznámek od svých fotbalových kolegů. Zamilovaný Jamie se s žádanou misskou oženil roku 2012 a má s ní tři děti.

Jako první přišel na svět v červenci 2010 syn Archie, rok nato další syn Harry, který se narodil deset týdnů před termínem a vážil pouhé dva kilogramy, a do třetice se jim loni v srpnu narodil další chlapec George.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám