Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Organizátoři módních přehlídek se snaží své show zpestřit nejrůznějšími způsoby. Na prezentaci nové kolekce české módní značky Pietro Filipi bylo pro všechny velkým překvapením, když se mezi profesionálními modely objevil Daniel Bambas. Není to ale tak, že by herec známý ze seriálu Velmi křehké vztahy nebo slovenské verze Ordinace v růžové zahradě přesedlal z herectví na modeling.

Prý šlo jen o výjimečnou akci. „Díky svojí herecké profesi si užívám, že můžu měnit kostýmy, což je podobné s modelingem. Já osobně jsem nikdy nechtěl být model, tuhle ambici jsem nikdy neměl," říká Dan. „Už jsem dělal nějaké dobročinné přehlídky a byl jsem součástí i nějakého focení, tak nějaké zkušenosti mám," říká Dan, který by se ale modelem stát nechtěl. „Skrývá se za tím hodně čekání kvůli jednomu kratičkému okamžiku. Jsem rád, že dělám, co dělám, a neměnil bych," vysvětluje své pohnutky.

Bambas se nyní vytratil z televize a věnuje se zejména divadlu. „Jsem v angažmá v Divadle na Vinohradech, kde připravujeme novou inscenaci Amádea. V divadle trávím většinu pracovního času," říká Bambas, který zároveň hostuje i v jiných divadlech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám