Hlavní obsah
Článek

Procestujte svět a přitom si báječně odpočiňte v pohodlí svého domova. Že to nejde dohromady? U nás víme jak na to a ještě pro vás máme mimořádnou dávku luxusu. Jako přední specialisti na design a módní trendy jsme ve spolupráci s našimi špičkovými návrháři připravili kolekci ložního povlečení se světovými metropolemi.

Co takhle cesta do Ameriky?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Začít můžeme třeba za oceánem, senzační motiv pro cestovatelské duše a milovníky všeho amerického v podání povlečení LIBERTY USA. Socha svobody doplněná o americkou vlajku vás přenese do země neomezených možností. Povlečení je provedené špičkovou technologií fototisku, tak abyste si užili každičký detail. Používáme speciální barvy, které jsou stále zářivé. Kromě toho jsou mimořádně šetrné k životnímu prostředí.

Londýn na vás čeká!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Cestou zpátky do Evropy můžete zakotvit v ostrovní říši a ochutnat londýnskou směs kultur. Město dýchá historií a tradicí, přesně taková je i atraktivní koláž LONDON CITY. Jedno z nejoblíbenějších povlečení poslední sezóny, které musíte mít.

Londýnský sen!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je libo něco pestřejšího? Jedinečný londýnský sen prožijete ve společnosti designu LONDON STREET. Přeneste se na chvíli do kosmopolitního města a projeďte se londýnskými ulicemi.

Romance v Paříži

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Cestou po Evropě musíte určitě zavítat do Paříže, její osobité kouzlo si podmaní nejen zamilované. Šarm a noblesa vykouzlí ve vaší ložnici stylovou atmosféru, usínejte v luxusním povlečení z hebké bavlny, která vás pohladí. Vybíráme pro vás pouze nejlepší přírodní suroviny, jedině tak můžeme vyrábět kvalitní povlečení s mimořádně dlouhou životností a vysokým uživatelským komfortem.

Senzační závěsy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečením ovšem nabídka společnosti Matějovský nekončí. K dokonalému stylu vašeho bytu přispějí dekorační bavlněné závěsy s motivy oblíbených světových měst. Určitě oceníte, že závěsy jsou již ušité a opatřené kovovými oky, stačí pouze jednoduše zavěsit na tyč.

Milujeme Prahu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Za hranicemi jsme již byli a to nejlepší jsme si nechali nakonec, naprostá novinka mezi povlečeními je oslavou naší matičky Prahy. Tajemně krásné město plné kouzelných míst teď může uspávat i vás. Designéři použili moderní vintage techniku, která dodává povlečení jemnost a noblesu. Oddejte se luxusnímu spánku v kvalitním povlečení, kterému nechybí styl. Vy si to zasloužíte, proto neváhejte prozkoumat naši pestrou nabídku více než 180 vzorů ložního povlečení a dalších báječných kousků bytového textilu. Originální výrobky naleznete přímo na e-shopu výrobce Matějovský.

Další články

Načítám