Hlavní obsah
Článek

Už potřetí se stala Daniela Peštová (53) ambasadorkou Designbloku. Česká topmodelka se svěřila, že si svátek designu vždy velmi užívá.

„Jsem velmi ráda, že letos můžu zahájit tento týden, který oslavuje design a módu. Je to jedinečná akce, která u nás nemá konkurenci," nechala se slyšet Peštová na zahájení a jedním dechem dodala: „Ráda se učím novým věcem a mám ráda nové věci a z tohoto ohledu Designblok uspokojuje všechny moje potřeby. I letos se těším nejen na módní část, ale i na všechny ostatní."

Na některé akce Danielu i letos budou doprovázet její děti. Z prvního manželství má syna Yanicka a s Paľem Haberou pak dceru Ellu (11) a nejmladšího syna Paula Henryho (5) „Je to příležitost, jak ukázat dětem Prahu velmi stylově. Doufám, že letos ten můj nejmenší nic nerozbije. Loni se nám to podařilo a nic jsme nerozbili, na rozdíl od toho prvního roku, kdy jsem ho nechala sednout na prototyp Škodovky. To bylo docela brutální," svěřila se Peštová s nehodou, kterou způsobila její nejmladší ratolest.

Hvězda modelingu devadesátých let není jen tváří této události, ale i členkou poroty Talent Card. „Úroveň našich studentů je stylová, a není jednoduchá práce vybrat, kdo tuto cenu dostane," říká Daniela, která pomohla zvolit cenu pro čtyři produktové designéry a dva módní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám