Hlavní obsah
Článek

Že bude hostem na turné Karla Gotta (†80) místo krásných děvčat zpěvák Radek Banga, jenž je spolu s dalšími mladými zpěváky, jako jsou Martin Chodúr (34), Viktor Dyk nebo Petr Bende (46), i autorem písní na slavíkově nové desce S pomocí přátel, není žádným tajemstvím.

Zrovna tak ani to, že si Radek buduje novou image, kterou hodlá představit právě na koncertech s Gottem, sundá i svoji oblíbenou kšiltovku, kterou doposud skrývá nový účes.

Nás ovšem zajímalo, jak při takovém zápřahu hodlá dokončit střední školu, kterou studuje už necelé čtyři roky. "Je pravda, že to bude náročnější. Na jaře navíc chystám i svoji sólovou desku a k ní turné. Tak nevím, jak to skloubím s učením na maturitu," připustil Radek.

Jeho žena Veronika ale Super.cz ujistila, že to společnými silami dokáží. "Já už jsem dostudovala vysokou školu, je ze mne konečně inženýrka, tak mám čas se s ním připravovat," vysvětlovala. Po škole si totiž nenašla novou práci, ale dál funguje jako manželova manažerka. "Chtěla to dělat jenom z lásky, ale občas jí dám něco do kapsy a vidíte, jak se směje. Je spokojená," doplnil Radek.

Reklama

Další články

Načítám