Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Češky znají fígl, jak obelstít stárnutí!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Patříte také mezi ty, které trápí vrásky? Nemusíte déle hledat, české ženy již našly řešení. Zbavte se jednou provždy nežádoucích vrásek úplně bez bolesti. Přinášíme revoluční řadu vyhlazujících sér, které jsou bezpečnější, méně nákladnou a jemnější alternativou botulotoxinu. Vyhlazení vrásek nikdy nebylo jednodušší, proto nepropásněte jedinečnou nabídku a objednejte si zázračné sérum ještě dnes!

FC Botoceutical sérum za akční cenu 699 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Speciální sérum, jehož účinnost byla spolehlivě prokázána v laboratoři. Výsledky prokázaly redukci vrásek až od 62 %. Přípravek je určen pro ženy i muže. Botoceutical sérum proti vráskám je bezpečnější, méně nákladnou a jemnější alternativou botulotoxinu, který ovlivňuje stejné mechanismy tvorby vrásek, ale odlišným způsobem.

FC Diamondceutical nyní ve výprodeji s 33% slevou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

FC Diamondceutical je omlazující elixír výjimečně bohatého složení s diamantovým práškem. Stimuluje metabolismus, regeneruje DNA, redukuje dermoporózu, vyhlazuje vrásky, rozjasní a rozzáří pleť. Pro všechny typy pleti nad 40 let věku. S účinným UV filtrem.

FC Collagenceutical emulze na vyplnění vrásek se slevou 151 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přípravek pomáhá vyplnit vrásky zevnitř tím, že iniciuje tvorbu kolagenu, kyseliny hyaluronové a elastinu. Výrobek tak představuje nejvyšší kategorii péče o pleť – kosmeceutika. Hluboce hydratuje a zpevňuje, zpomaluje proces stárnutí pokožky a viditelně ji omlazuje, podporuje hojení ran a poškozené pokožky.

FC Laserceutical kompletní péče. Denní + noční sérum

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Laserceutical biotechnologická séra na den a noc jsou účinnými dvojfázovými přípravky. Se séry Laserceutical Day a Night jsou dosahovány podobné účinky jako při použití laseru, ale bez nepříjemných vedlejších účinků. Laserceutical biotechnologická séra odstraňují odumřelé kožní buňky, vytváří se novější pokožka, která nastartuje proces vyhlazování.

FC Botoceutical Gold – ušetřete nyní 146 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

FC Botoceutical Gold je biotechnologické sérum proti vráskám určené pro ženy a muže nad 45 let na zralou pleť. Obsahuje kromě čtyř peptidů, DMAE, kyseliny hyaluronové, kyseliny lipoové i částice zlata, což dodává pleti jedinečný odstín a navrátí pleti vitalitu, pevnost a pružnost. Účinnost obsahových látek přípravku byla prokázána laboratorními výsledky, in vitro, a na dobrovolnících. Více než 80 % dobrovolníků zpozorovalo redukci vzhledu vrásek.

Další články

Načítám