Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (58) vypadá skvěle a sálá z ní energie. Proto nás trochu překvapilo, že už nadešel čas na to, aby vydala retrospektivní 3CD připomínající její kariéru, které vychází zpěvákům obvykle k jejich jubileím. Navíc má i svoji expozici, kterou se doposud mohl chlubit jenom Karel Gott (†80).

Co na to zpěvačka říká, když je stále ještě mladá a sexy? "Já jsem si s tím nezačala. To oni, akademie populární hudby, mne zvolili zpěvačkou dvacetiletí," smála se Lucie. "Ta deska určitě nebude poslední, a pokud jde o expozici, tak ta tady měla být už dávno. Aspoň připomíná lidem, že pořád jsem, což nikdy není na škodu," dodala Bílá.

Ta nechala v největší pražské prodejně s hudbou vystavit šaty, které na sobě měla, když dostávala 13. Zlatého slavíka, spoustu trofejí, ale také předměty, jež se dají koupit, a přispět tak na konto Bariéry, jehož je Bílá patronkou.

Jsou tady například jí osobně uháčkovaná srdíčka, jejichž tvorbou tráví zpěvačka spoustu času. Při pohledu na její odvážné šaty, v nichž předvedla bujný dekolt i rozparek téměř do pasu, nás napadlo, zda si je také neuháčkovala? "Jsou pěkné, co? Ale ty jsem sama nedělala. Já jsem si na sebe uháčkovala leda tak bič, kolik musím ještě vyrobit srdíček," uzavřela zpěvačka, kterou přišel na akci podpořit i hudební magnát Lešek Wronka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám