Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera Elišky Kaplicky se dostala do věku, kdy je pro svou mámu pomalu rovnocenným parťákem do života. Známá producentka je za tento stav velmi ráda.

Kaplicky se svou pětiletou ratolestí navštěvuje společenské akce a obě spolu rády vyráží na dámské jízdy. Obě se rády nechávají hýčkat. „Jsem vždycky ráda, když to můžu nakombinovat, když třeba s Johankou někam vyrazíme. Ona je v bazénu, já si můžu zase jinak odpočívat. Je to prima," nechala se slyšet Eliška a jedním dechem dodala: „Teď jsme třeba byly na Sardinii, ona tam měla svůj program, já jsem si zase utekla na půl hodiny na nějakou proceduru. To je nádhera."

Eliška a Johanka si vzájemně dopřávají zkrášlovací chvilky. „Jedeme si v manikúře. Dovoluji jí, aby mi dělala taky pedikúru. Dělá to sama a maluje mě. Vezme si štěteček a snaží se strefit na nehet," s úsměvem komentuje Kaplicky aktuální oblíbenou činnost s dcerou.

Reklama

Další články

Načítám