Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen hvězdná Liga mistrů, ale i další fotbalové soutěže včetně kvalifikačních zápasů na fotbalové Euro 2016 jsou v plném proudu.

A na své si samozřejmě nepřijdou jen zanícení fanoušci kulatého nesmyslu. Užijí si i natěšené fanynky, které zrovna nezajímá ani tak samotná hra jako charizmatičtí fešáci běhající za mičudou jako zběsilí.

Po zahraničních světových trávnících jich samozřejmě pobíhá celá řada, a ne vždy se nutně musí jednat o hezounky a metrosexuály ve stylu módní ikony Cristiana Ronalda. Zkrátka nepřijdou ani dámy, které si potrpí na mužnější typy fotbalistů a nagelovaní frajírci, kteří tráví před zrcadlem víc času než ony samotné, pro ně nejsou tím nejžádanějším zbožím.

V naší fotogalerii se kochejte pohledem na hvězdného Lionela Messiho, přítele zpěvačky Shakiry Gerarda Piquého či krasavce z Bayernu Mnichov Maria Götzeho. Všechny zlatokopky světa prahnou také po španělském reprezentantovi a nyní spoluhráči Petra Čecha v londýnské Chelsea Francesku Fàbregasovi a jeho bývalém kolegovi z reprezentačního útoku Davidu Villovi.

Zapomenout nesmíme ani na hvězdného nizozemského útočníka Robina van Persiho, jenž se nedávno představil v kvalifikačním zápase o Euro 2016 na půdě Česka. Vyhlášená střelecká muška tohoto ostrostřelce vyšla tentokrát naštěstí naprázdno a naši vyhráli 2:1.

Dámy, který z pánů se vám nejvíce líbí?
Robin van Persie
46,1 %
Gerard Piqué
26,4 %
Mario Götze
8,2 %
Lionel Messi
5,8 %
Francesco Fabregas
6,8 %
David Villa
6,7 %
Celkem hlasovalo 9087 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám