Hlavní obsah
Článek

Herecká legenda Joan Collins (90) nejspíš nikdy nevyjde ze stínu své nejznámější role. Ani v pokročilém věku neztratila chuť provokovat a stále se obléká jako svůdnice.

Na plese v Londýně herečka spadající do stejné generace jako Marilyn Monroe (†36) opět předvedla, že se změny v jejím šatníku už nedočkáme. Přestože její kůže dávno povadla, Joan má neustále potřebu předstírat, že stáří je pro ni tabu. Rozparek dosahující až do poloviny stehna toho ovšem ukázal mnohem více, než bylo nutné. Žijící herecká legenda sice ani v pokročilém věku nepřišla o svůj šarm, ale její tělo bohužel není vůči plynutí času stejně imunní jako její mysl.

Mrchu Alexis si Joan Collins zahrála už před více než 30 lety, ale jejím cílem je vypadat stejně jako v dobách, kdy ji na televizní obrazovce sledovaly milióny diváků po celém světě. Herecká ikona by si ovšem měla konečně přiznat, že si plastičtí chirurgové vzali do parády jen její tvář, ale vrásky na nohách prozrazují její věk podobně jako letokruhy na kmenech dřevin, které pamatují dávnou historii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám