Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvojice Oldáš, tedy herec Oldřich Kaiser (68) a muzikantka Dáša Vokatá, má natočený další videoklip. Scénář si vzal na starost samotný Kaiser, a nedá se říct, že by dal naplno prostor invenci. Je to spíš ukázka jeho typického humoru. V celém klipu se totiž neděje prakticky nic.

Pár v něm uvidíme pouze v posteli, stejně jako na legendárním snímku Johna Lennona a Yoko Ono. Prostředí ani povlečení se nestřídají a podle toho, že Kaiser má pořád stejně špinavé nohy, tak se jelo na jeden záběr. Jedinou chvilkou, kdy se něco děje, je to, když se Kaiser probírá ve vlasech své partnerky anebo když mu omylem spadne cigaretový popel místo do popelníku do postele. Prostě recese.

Milovníci velkých vnad ovšem mohou ocenit, že si Dáša oblékla noční košili naostro a peřinu si shrnula až na břicho, takže si mohou detailně prostudovat její obří ňadra. Dvojice klip pokřtila na velké akci k nedožitým narozeninám Magora Jirouse, bývalého partnera Vokaté, a máničky, jichž byl mega koncert plný, jej nadšeně ocenily.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám