Hlavní obsah
Článek

Hvězda kultovního sci-fi seriálu je ve skutečnosti ještě tajemnější než agentka Scullyová, již v Aktech X ztvárnila. Gillian Anderson (46) roky tajila lesbický vztah, který přiznala až po smrti své dávné milenky.

Nestárnoucí herečka má za sebou dva rozvody, ale v mládí si prožila etapu, kdy si vyzkoušela vztah se ženou. Její dávná láska pro ni byla zkušeností, jíž rozhodně nelituje. Když se z Gillian díky Aktům X stala herecká hvězda, minulost ji dostihla. Bývalá přítelkyně agentky Scullyové měla možnost za vysokou odměnu prodat společné soukromé fotky, ale nabídku od médií odmítla. Lesbický románek tak zůstal utajen až do její smrti.

Osudová žena Gillian Anderson loni zemřela poté, co se jí na mozku vytvořil zhoubný nádor. Známá herečka se teď rozhodla uctít její památku veřejným přiznáním homosexuálního vztahu. „Měla na celý můj život velký vliv, už nechci dále tuto zkušenost skrývat. Za to, co se mezi námi stalo, se rozhodně nestydím,“ překvapila ve svém prohlášení trojnásobná maminka Anderson.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám