Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Tereza Kostková (47) je sice coby herečka dost vytížená, ale i tak má slušně našlápnuto k další profesi. Jako modelka vystupuje již několikátou sezónu v roli tváře známé české firmy s oděvy.

„Focení pro sezonní módní katalogy mne moc baví, a to i proto, že propaguji původní českou módu. Jsme už sehraný tým, teď máme před sebou v pořadí už čtvrtou kolekci, kterou se chystáme nafotit v listopadu,“ těší se jedna z hlavních protagonistek seriálu Vinaři.

„Musím ale přiznat, že podzimní a zimní kolekce fotím daleko raději než ty jarní a letní. Čas jejich příprav je totiž na přelomu podzimu a zimy, a pózovat v letních modelech při exteriérových záběrech je pro mne dost náročné,“ dodává Tereza Kostková, kterou můžete vidět i na městských billboardech. Některé z modelů, které na fotografiích propaguje, jsou prý i součástí jejího šatníku.

„Celá kolekce by se mi do něj samozřejmě nevešla, vždyť je to skoro dvě stě kousků. Ale vždy si vytipuji ty, které mi nejvíc sedí. A  ty už pak ze sebe nesundám,“ dodává herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám