Hlavní obsah
Článek

Modelka Gábina Bártová (35) Dvořáková má pouhé tři týdny do porodu a stále ještě pracuje. Byli jsme u jejího posledního pracovního focení, kdy pózovala s dětskými doplňky a kočárkem. Modelka si focení užívala, únava na ní nebyla vůbec znát.

"Zvládám to výborně, malinká spinkala, já jsem v pohodě. Cítím se super. Termín mám koncem října, ale teď už by to klidně na mě mohlo přijít," řekla Super.cz Gábina, která má jen velké bříško, ale jinak míry stále modelkovské.

"Mám nahoře 9, někdy 10 kilo. Dlouho už nevydržím stát. Když nohy mají nést deset kilo navíc, na které nejsou zvyklé, málo to není," dodala Gábina.

Rodit bude v pražské podolské porodnici. A přála by si, aby to šlo přirozenou cestou. Její manžel Vašek Noid Bárta chce být u porodu. A hned po něm vyrazí pro kočárek. "Jsem pověrčivá. Koupený je, ale doma ho nemáme. Necháváme ho v dětském obchodě, kde jsme ho koupili, a tam zatím i zůstane, aby se nic nestalo. A po porodu ho Vašek vyrazí vyzvednout," upřesnila Dvořáková, která se chystá na mateřskou.

Do školy, kde učila, se první rok určitě nevrátí. "Chci být maminka na plný úvazek, ale určitě nebudu stát u plotny a vařit a jen hlídat malou. Budeme hodně vyrážet, cestovat. Je to mé první dítě, nedovedu si představit, jak to bude fungovat, ale určitě to bude fajn. Do školy se ale příští rok vracet nebudu, budu na mateřské. Být každý den ve škole by nešlo, to bychom nezvládli," dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám