Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další moderátorka fušuje do řemesla modelkám. Tentokrát se jí stala blondýnka z Novy Veronika Sasková. Ve svých osmadvaceti má pořád famózní postavu a mohla si dovolit nafotit snímky, na nichž jí nechybí jen top, ale i podprsenka.

"Nejsem modelka, mé místo je před kamerou. Ale ta móda mě prostě oslovila, stejně jako úžasná majitelka obchodu Oldřiška, a tak jsem kývla. A nelituji. Snad se fotky budou líbit," těší se na reakce Veronika. A když jsme se jí ptali, proč si na focení nevzala podprsenku, odpověď byla lakonická. "Dokud mi prsa drží, tak proč ne. Za deset let už může být všechno jinak," řekla Super.cz.

"Nafotili jsme na padesát fotografií během jednoho odpoledne. Tato nadčasová móda z Itálie Verče skvěle sedla. Bylo vidět, že se v tomto stylu cítí dobře, a to se odráží i na fotkách. Jsme rádi, že jsme oslovili právě ji. A když na focení přišla s čerstvě upečenou bábovkou, věděli jsme, že byla správným výběrem," směje se objevitel Ivety Bartošové (†48), manažer hvězd a také prodejny Tomáš Gottlieb.

"Ano, to je pravda. Přišla jsem na focení ještě s teplou bábovkou, ráno jsem ji rychle upekla. I to svědčí o tom, že nejsem modelka," navázala Veronika. "Jedna fotka byla i fyzicky náročná, udržet se jen na rukou mi dalo zabrat, už nejsem nejmladší a ještě po té bábovce. Dělala jsem závodně fitness aerobik, tak to jsou ještě zbytky," říká Veronika, která jednou mistrovství světa v aerobiku dokonce vyhrála.

Reklama

Další články

Načítám