Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nezapomenutelný herec Jiří Kodet byl dvakrát ženatý. Z prvního manželství měl dceru Karolínu a z druhého dceru Báru, která se jako slavný táta taktéž věnuje herectví.

Málokdo ale ví, že měl Jiří Kodet také syna Iana. A ten se paradoxně tátovi vůbec nepodobá. Ian Kodet se věnuje především muzice, ale postupně přišel na chuť i herectví, které má v krvi.

Zatímco Jiří Kodet měl v sobě především elegána a šlechtice, Ian je spíše pořádný kus chlapa a lamač dívčích srdcí. Momentálně ho diváci mohou vidět v RockOpeře Praha, ale jak sám říká, původně vůbec nechtěl následovat herecké šlépěje svého otce.

„V tuhle chvíli jsem rozhodně víc muzikant, ale rád bych ty váhy srovnal a byl i herec, k tomu jsem se ale dostával strašně dlouho. Základní předpoklad totiž byl dělat něco jiného než táta, aby mě nemohli lidi srovnávat s tím, co táta dělá. Poté, co zemřel, mně došlo, že to je blbost a že už je možná čas zkusit, jestli to v sobě mám, nebo nemám,“ svěří se dnešním Top Star magazínu jediný syn Jiřího Kodeta.

K tomu, aby se z něj stal dobrý herec, však potřebuje především zkušenosti, ač mu základy samozřejmě nechybí. „Mám průpravu od táty, chodil jsem s ním do divadla a byl jsem u toho, když zkoušel doma role, ale nemám praxi,“ míní Ian, který zatím dostává spíše vedlejší role. Uvidíme, za jak dlouho Iana na jevišti uvidíme v hlavní roli, našlápnuto má zatím více než dobře...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám