Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sociální sítě používá sedmdesát procent lidí, kteří mají přístup k internetu. Je tedy zvláštní, že Leoš Mareš (47), který by měl být ve středu dění, do těchto sítí zatím nebyl lapen. Tedy až doposud.

„Včera jsem byl půl hodiny v zákulisí jednoho focení a tam mi můj kolega Filip ukazoval, jak lidi na Instagramu hodnotí jeho práci,“ svěřil se nám s čerstvou novinkou Mareš mezi moderováním přehlídky pánské značky, jíž je sám tváří. „Udělal jsem si profil Leoš Mareš oficial, protože tam už pár Leošů Marešů je. Tak mě to nějak inspirovalo, protože jsem si dneska udělat Twitter,“ svěřil se se svou novou vášní Mareš.

Někdo moderátora varoval, že na této sociální síti exhibují hlavně lidi, kteří se snaží změnit svět, a právě tahle námitka Leoše nakopla. „Lidi kolem mě zažívají stejný věci jako já, ale každý je vnímáme jinak. Já tam budu psát svoje pocity, jak vnímám věci kolem sebe,“ říká Leoš. Ten třeba na sociálních sítích objevil řadu svých zahraničních moderátorských vzorů. „Miluji lidi ze své branže, jako je Ricky Gervais nebo Jimmy Fallon, a ty jsem si hned přidal na Instagramu a začaly mi chodit jejich fotky a videa. Třeba Ricky Gervais tam dělá skeč se svou vlastní kočkou a je to moc vtipný.

Reklama

Další články

Načítám