Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss Earth Tereza Fajksová (34) oblékla svatební šaty. Že by se konečně její partner Lukáš Gregor, se kterým žije již osm let, rozhoupal? Tereza je nádherná žena a málokterý muž by si rád nevedl k oltáři takovou kočičku.

Bohužel Lukáš si bude muset ještě chvíli počkat. Tereza by mu momentálně dala košem. Nádherné svatební šaty si oblékla jen kvůli focení. "Přítel mě o ruku požádat nesmí, dokud mi nebude 28 let. To je mé ultimátum," říká modelka. "Svou svatbu si představuji ve 28 letech někde v přírodě a s altánkem. Myslím si, že mám ještě na vdavky čas, i když je pravda, že moje mamka v mém věku už porodila dvě děti. Je jiná doba," dodala Tereza.

Žádostí o ruku ale prý chodí spousta. "Od Evropy počínaje a Asií, Amerikou až Afrikou konče. Pamatuji si, že v Jižním Súdánu jsem byla jako nevěsta ohodnocena více kravami než princezna, což docela potěšilo," dodala se smíchem Tereza. Nejvíc žádostí jí prý chodí z Venezuely.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám