Hlavní obsah
Článek

Obě vyhrály soutěže Miss. Lucie Křížková (39) se Miss ČR stala před dvanácti lety, Iveta Vítová (40) získala titul Česká Miss před pěti roky. Obě se vdaly, porodily po jednom dítěti, věnují se moderování a dnes objíždějí soutěže krásy už jen jako porotkyně. Na jedné takové jsme je potkali.

Zajímalo nás, podle čeho dívky hodnotí a zda jsou díky tomu, že samy soutěžemi prošly, mírnějšími, anebo naopak přísnějšími hodnotitelkami. "My spolu jednou s Ivetkou v jedné soutěži byly, tak na to rády vzpomínáme. Jen jsou ty holky hrozně mladé a já vzpomínám, že je to už dvanáct let, co jsem vyhrála já," svěřila Super.cz Lucie. "Překvapují mne ty ročníky narození, třeba 1995, a přišla jsem si hrozně stará. Ale užívám si to," přidala se Iveta.

"Mám v sobě vsugerované věci, které se hodnotit mají, a hodnotím asi jinak než amatéři, když jsem se v téhle branži pohybovala. Sleduji všechny parametry a jsem profesně zaujatá," řekla Lucie a Iveta oponovala. "Já to mám jinak. Zajímají mne hlavně sympatie, které ta dívka vyzařuje, jak se mi líbí jako člověk," míní Iveta.

A pak už se před naší kamerou obě krásky pohádaly. A padaly věty, jako že si navzájem roztrhají šaty, rozpustí vlasy a ulámou podpatky, jak můžete vidět v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám