Hlavní obsah
Článek

Modelka Taťána Makarenko (34) je velmi pracovitá a cílevědomá, a když se jí něco nelíbí, rozhodne se, že to udělá po svém. Takže ve dvaceti, když prošla mnoha soutěžemi krásy, pustila se do organizace vlastní. Miss Face úspěšně funguje už pátým rokem.

"Říkala jsem si, co všechno se mi nelíbí a jak bych to změnila. A nezůstala jsem jenom u slov a přešla jsem k činům. Daří se, a doufám, že se bude dařit i nadále. Máme věkový limit do pětadvaceti let, a i když jsou některé z holek stejně staré, moji autoritu respektují. Vědí, proč se přihlásily, a že mne musí poslouchat," je si jistá Táňa.

Ta sama ještě pořád na mezinárodní soutěže krásy také jezdí, takže má možnost srovnání. "Orientuji se teď spíš na zahraničí. Na začátku roku jsem byla v Koreji, pak tři měsíce v Indii. A na další mezinárodní soutěž jsem chtěla jet v listopadu, ale začíná mi pátý ročník vysoké školy a budu psát diplomovou práci, takže ještě nevím, zda to stihnu," rozmýšlí si modelka.

"Ráda bych ale ještě někam vycestovala, než se usadím. Soutěží se nemohou zúčastňovat dívky, které jsou vdané," prozradila. Na to konto jsme se jí samozřejmě museli zeptat, jestli už je aspoň zasnoubená. "Už jsme sice oslavili tři roky, co jsme spolu, ale zatím ještě vyslovení nepřišlo," svěřila, že ji přítel, hokejista Zdeněk Bahenský, ještě o ruku nepožádal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám